Publicat el Deixa un comentari

Com fer videotrucades amb Telegram

Anem a explicar-te com fer videotrucades amb Telegram, una nova funció que per fi està començant a arribar als usuaris de tot el món. Sembla mentida, però aquesta popular aplicació encara no tenia cap sistema de videotrucades, d’aquesta manera la seva gran punt feble de cara a l’usuari, una cosa que per fi comença a solucionar-se.

I dic que per fi perquè és una funció que de moment està limitada a les trucades individuals. Això vol dir que pots trucar per vídeo a una persona concreta, però encara no pots fer videotrucades grupals. Telegram està treballant en això, però encara pot trigar a arribar.

Una altra cosa que has de tenir en compte és que ens centrarem en mostrar el procediment en Android, però que la funció ja està disponible a totes les plataformes, tant en Android com iOS, Telegram Desktop i la versió per a macOS. Si encara no et surt, assegura’t de tenir l’aplicació actualitzada a l’última versió.

Com fer videotrucades amb Telegram:

Per fer videotrucades a Telegram, el primer que has de fer és entrar en una conversa amb la persona a la qual vulguis trucar, encara que no escrius res. Dins de la conversa, prem en el botó d’opcions que tens a dalt a la dreta, amb la icona de tres punts en vertical.

Un cop premis al botó de menú, es desplegarà un petit menú emergent a la part superior de la pantalla. En aquest menú, prem en l’opció de Videotrucada que apareix amb la icona d’una càmera per iniciar la trucada.

Com a alternativa, també podràs clicar al nom de la persona per entrar al seu perfil. Quan ho facis, veuràs la informació d’aquesta persona i el que has compartit amb ella en converses. A dalt tindràs la icona d’una càmera de vídeo que serveix precisament per a iniciar una trucada de vídeo amb ella.

Independentment de quin dels dos camins triïs, quan premis al botó de Trucades de vídeo començaràs a demanar-li una trucada de vídeo a aquesta persona. Quan ho facis, abans que la persona accepti o rebutgi la trucada ja podràs veure’t a tu mateix, i en la part inferior tindràs les opcions per passar a la càmera posterior, aturar el vídeo o el micròfon durant la trucada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.